Despre dragostea de oameni

Ma gandeam zilele astea ca pe unii oameni de langa mine i iubesc. Imi faceam in cap tot felul de top-uri si ierarhizam iubirea mea pentru ei . Si sunt destul de multi oameni .
Dragostea mea pentru oamenii din jurul meu se cantareste in grija pe care le-o port. Cu cat imi fac mai multe griji pentru viitorul lor , cu cat ma bucur mai mult pentru realizarile lor cu atat i iubesc mai mult.

Cel mai aiurea e ca de foarte multe ori nu stiu sa imi arat dragostea pentru ei. Sau ceea ce e si mai rau , nu pot sa le arat respect. Fie ca fac vreun gest sau spun vreun cuvant aruncat acolo... nu stiu sa iubesc si sa respect. Mi-am dat seama ca nu sunt perfect si m-am bucurat zilele astea cand mi-am dat seama ca mostenesc de la parintii mei drgostea pentru oameni. Nu imi dau seama daca parintii mei o fac pentru ego-ul lor sau din ce motive egoiste dar chiar le place sa ajute lumea din jur.

Concluzia zilei era ca cel mai usor este sa-i iubesti pe toti . Scapi de ierarhii si top-uri si esti si implinit...intr-un mode foarte egoist.