Cele 1000 de boli ale sufletului SI CUM POT FII ELE TRATATE
SENZATIONAL

De multe ori te intrebi de ce te simti fara viata si de ce iti piere cheful . Ti se pare ca nu vei mai iubi cum ai iubit si ca ea /el nu se mai intoarce la tine. Nu ai bani si nu poti sa iti permiti sa iti satisfaci micile tale dorinte. Ai zile proaste care par sa nu se mai termine. Te intristezi fara motiv sau te simti de odata singur chiar daca esti in mijlocul celor dragi sau al prieteniilor . Sarbatorile te iau mereu pe nepregatite si nu intelegi fericirea celorlalti si modul cum isi manifesta dragostea.

Poate ca ar fii timpul sa simti si Tu ca TRAIESTI.

Cat e ceasul ? Priveste spre secundar , limbuta aia mica ce se misca ritmic si scoate ticaitul ala enervant este Inamicul tau. Degeaba-i scoti bateriile , ticaitul ramane , timpul trece. Ceasul tau biologic ticaie. Uite-te la ceas :
“Asta este viata ta si se termina secunda cu secunda “

Ce ai de gand sa faci inger_gras ?
In fiecare dimineata deschid telefonul si apare mesajul de intampinare :”Asta e viata ta si se termina “. Asa ca in fiecare zi imi aduc aminte ca o sa mor, ca si tine de altfel, si ca trebuie sa ma bucur .

1. Societatea are reguli de conduita si de moralitate stupide deci nu o sa ma supun lor si o sa incerc mereu sa-I sochez
2. Totul are o limita . Se spune mereu ai grija ca “te intreci cu gluma “, “vezi ca intreci limita “ sau “expunere indecenta in public” , deci viata este un Sport Extrem asa ca trebuie sa intind coarda pana aproape de limita , fara sa o “intrec”
3. In viata nu poti face doar ce iti place , totul are consecinte dar asta nu inseamna ca voi ajunge sclavul destinului sau ca nu o sa iau decizii fiindca ma tem de consecinte.
4. Din cand in cand mai opresti “avalansa timpului” si te bucuri de Miciile Placeri ale vietii .

Trebuie sa ne optim uneori si sa ne punem intrebarea “ ESTE CHIAR ATAT DE IMPORTANT PENTRU MINE CEEA CE FAC ACUM ? “ “Ma face fericit ?” daca raspunsul ester NU inseamna ca trebuie sa iti creezi o mica placere .
Trebuie sa faci lucrurile pe care le visezi , trebuie sa te impresionezi pe tine, sa te privesti in oglinda si sa spui “Sunt unul dintre cei mai buni oameni pe care i-a creat Dumnezeu pentru ca nu imi bat joc de viata mea si pentru ca sunt mai bun ca ieri , mai prost decat maine si stiu ca timpul trece.”

Nu te mai gandi ca ester doar o TEORIE. Viata poate fii frumoasa . Trebuie doar sa te bucuri de lucrurile marunte . Faimosul Carpe Diem este inteles gresit. Nu inseamna sa te arunci in cap , sa spargi banci sau sa iti impusti seful . Clipa traita la maxim nu inseamna jocul cu moartea sau cu libertatea.
Adu-ti aminte macar o data pe ora ca trebuie sa faci un gest frumos , ca trebuie sa zambesti … Ajuta un om , Zambeste , Danseaza.Lumea va crede ca esti nebun si ca dansezi pe strada (regula 1 ). Tipa pe strada daca vezi o fata frumoasa , spune-I ca e frumoasa , multumeste-I ca ti-a inseninat ziua. Nu intrece limita dar joaca-te cu limitele tale .

Doar nu credeai ca o sa iti spun secretul fericiii vesnice ? Ai citit chestia asta si probabil ca macar 12 ore te vei gandi mai bine la viata ta . Fiecare intelege fericirea in felul lui . Pentru mine faptul ca sunt in cautarea fericiiri , a dragostei si faptul ca incerc sa ma bucur de fiecare clipa ma face FERICIT.

Uneori uit …de aceea e bine ca am scris aici si pot sa recitesc , bagami-as mintile –n cap