Sex in 4

Care este limita de participare ca numar pentru o partida de sex. Din ceea ce stiu eu , as clasifica asa : sexul in 1 , nu se cheama sex. Nu poti sa te lauzi ca ai frecat-o. Sexul in 2 , ori e dragoste ori e ...ala cu f, adica fu-thay (inseamna "unire" in japoneza). Sexul in 3 este...zic si io ce am vazut in filme. Ea il iubeste pe el dar o mai pupa si pe ea. Pozitii sunt cateva si nu trebuie creativitate prea mare pentru ca, STIU ELE MESERIE. Dar in 4 ?
Ce minte bolnava aduna 3 femei si un barbat. In realitate sunt foarte mici sansele sa aduni 2, dar 3. Pai cred ca nu s-ar certa dar s-ar barfi. Doua dintre ele s-ar uita la aia mai "barfibila" si ar zice" ia uite fata la asta, nu se mai ridica de acolo? te-ai nascut in genunchi fato? vaaaai si cum e ...bronzata (initial am vrut sa scriu rasa, dar era prea naspa). Si ce o fi in mintea barbatului aluia :"De unde sa incep acum?" Orice barbat a patit ca femeia sa nu fie satisfacuta. Cand sunt doua se mai ajuta intre ele, mai scoti niste degete ..de la picioare, un facaletz din bucatarie ceva...dar cu 3 ? Razboi.
Nici nu poti sa faci prea multe chestii ca incep sa se uite ciudat ca se simt jenate de celelalte doua. "Daca nu stii ...de ce nu intrebi ?" sau "Opreste-te..te-ai ratacit." Cred ca as uita mereu sa bag una in jocul nostru. M-as opri prea des sa zic :"Heeei, tu..da.da..tu , vino aici, nu mai sta acolo ."
Cel ma tare cand o faci cu 3 fete este ca una dintre ele sa tzina camera de filmat. Asta pentru ca femeiele care vad filmul sa simta lucruri. E clar ca cele mai tari filme porno sunt filmate de femei. Sunt cele elegante , cele in care prim-planul acela scarbos nu exista. Sau daca exista este doar cateva cadre, nu 15 minute. Da. Nu mai vrem filme pentru studentii la medicina.
Pana o facem in 4 ne multumim si cu 5.