Intri pe internet si cum incepi sa cauti ceva, dai de siteuri care te invita sa te inregistrezi. Iti cer date personale, dar mai ales preferinte proprii in materie de muzica , filme, carti, culori, toale, fete, barbati, caini, flori. Este incercarea marilor companii producatoare de nimicuri de a ne baga in "shopping on-line". Poate ca tu nu ai nevoie fiindca oricum nu ai bani, dar o sa iti vina Super oferte, pe care nu le poti refuza. Ba poti. Shopping is soo fun.

Se folosesc de singuratatea si lenea oameniilor. Stiu ca exista oameni care ar vrea sa vorbeasca cu cineva, sa se laude cu ce au mai citit, vizionat, mancat etc. Parca toata lumea vrea sa iasa in evidenta, sa "straluceasca" pe web. Ne-am creat deja imaginea virtuala de frumosi si destepti...trebuie sa o promovam. Mai ales ca incepem sa credem ca lumea nu ne intelege.
World Wide Web. Adica toata lumea e aici...Hai si tu...e o lume in care suferi doar daca iei vreun virus. Ce? Nu vrei virus? Cumpara un Anti-Virus, si o sa vezi cum lumea ta virtuala va fii mai frumoasa si cum anti-virusul tau isi face treaba descoperind virusi care pana la instalarea lui nu se atingeau de PC tau. Am descoperit si io ca e mai bine fara. In caz de contaminare, formatez. Am mai primit amentintari de la hackeri tari , la ei in retea, ca imi viruseaza PC-ul. Uhhh, scary. De parca ma internam io in spital fiindca nu imi mergea calculatorul.

Pe primul loc= site-urile de matrimoniale. Normal ca multe sunt FREE-cLICK hERE-free, si gasesti jumatati...o gramada. Sa le impart pe categorii : 1. uratele , astea au ajuns la un stadiu de disperare si au descoperit ca mai pot gasii asa mari disperati doar pe internet, si poate daca nu se marita, macar mai comunica si ele cu barbati. 2 disperatele, astea nu sunt toate urate, dar pentru ca au o varsta au inceput cursa contra-cronometru pentru maritis. 3 nebunaticele, adica alea care se distreaza pe seama disperatiilor, au poze provocatoare si isi dau intalniri la care nu ajung. 4 prostituatele, care au gasit o piata de desfacere solida si atrag usor clientii, le recunosti pentru ca isi dau la Profile numarul de telefon si sunt mai mereu "dornice si fara obligatii ", rugand mai mereu "seriozitate", ciudat din parte lor, nu ?. Aceste site-uri au si o categorie aparte de utilizatori ai servicilor de matrimoniale. Adica , mai exact, crema acestor baze de date... aia frumosi si destepti, ei cu bani, ele virgine, printii si printesele, the chosen ones. Dar pentru astia trebuie sa platesti cu cartea de credit, trebuie sa dai bani sa vezi alte urate, disperate, nebunatice si prostituate.
Se poate insa ca aici sa ma insel eu, cercetarea mea s-a oprit in momentul in care a trebuit sa platesc. Daca sunteti curiosi, platiti-ma si va spun.

Pe locul doi sunt site-urile unde iti faci o gramada de prieteni. Aici e plin de adolescenti dornici sa se cunoasca si sa se planga in legatura cu "life which Really sucks" si " ce boring e la school" dar cat de " cool e in club". Si se descopera asa cum sunt ei, tineri si in formare, cu nebunii, care mai de care sa iasa in evidenta.
Ce dracu sa fac io cu niste prieteni de 17-18 -20 de ani? Am deja, si sunt destui, am cu cine sa beau , am cu cine sa fac glume si sa imi nenorocesc facturile la telefon. Io vreau gagici, de preferat peste 17 ani si jumatate, ca sa fie legal. Dar si aici intervine o problema. Generatia mea, cei care am prins inceputul Mircu-lui, ne-am cam saturat sa vorbim cu necunsocuti. Astia mai mici , Generatia Matrix, nu se pictisesc in veci sa debiteze . Mall-modelele , stricatele alea de liceu cu tone de fite pe ele, au poze indecente si se distreaza cu cati baieti au refuzat. Cum sa tin io pasul cu ei. PLUS ca stiu sa foloseasca aparatele astea digitale, fac poze si cu telefoanele, au PhotoShop si alte nebuneli si ...o poza face mai mult ca o mie de cuvinte.
Recunosc faptul ca mi-am luat tepe cu pozele lor, m-am intalnit cu dinozauri. Am crezut ca vrajesc vreo "Lolita" proaspata cu vastele mele cunostinte, dar m-am pacalit. Ele stiu de la varste fragede sa manipuleze cu pozele si sa chatuiasca despre nimic.

Pe locul trei sunt Forum-urile. Aici te inregistrezi FREE si poti sa iti dai cu parerea asupra diverselor lucruri, obiecte, stari, emoti, fenomene ale naturii. Iti pui si aici o poza , iti etalezi si aici calitatile dar mai subtil. Aici nu esti la agatat. Este frumusetea gandirii filosofice, iti afisezi inteligenta . Daca esti prea destept...nu e bine. Fiindca Dumnezeul forum-ului respectiv iti restrictioneaza accesul.

Mare iti este Gradina webule, si multi useri si multe site-uri de unde sa alegi. De ce sa iesi din casa si sa te murdaresti, cand poti sa faci totul din fata monitorului cu plasma. Aruncat in ergonomic si cu tastatura wireless in brate. Nu ai cu plasma? inca te impiedici de cabluri si in loc de ergonomic ai taburetul din bucatarie....Te ajutam noi www.buy_our_useless_shit.com
NET Loving