Atatea tipuri de ingerase.

Mereu exista posibilitatea de a alege, mai ales ca sunt la varsta si in tara unde "ai de unde frate". Dar de ce sunt nemultumit totusi ? Oare fac alegerile gresite?

Fetele. Ocupatia care imi mananca cea mai mare parte a timpului.
Aici in raiul meu totul este alb si vesel. Ma distrez, traiesc clipa , imi creez scenariile de care am nevoie pentru a consuma o aventura. Daca modul in care o cuceresc pe fata nu are nimic romantic , creez eu o poveste tensionata si incarcata de emotii astfel incat inimioara mea sa vibreze.
Relatia mea cu fetele s-a schimbat si a suferit modificari in functie de etapele pe care le-a parcurs ... si vreau eu sa cred ca a evoluat. Prima etapa a fost aceea in care intalneam fete jucause cu care puteam fii amic..Aveam 5 -6 ani si nu exista tensiune sexuala. A doua etapa a fost aceea in care trebuia sa ma simt atras de fete si sa le demonstrez ca sunt mai destept..Eram in pre-adolescenta si ele nu aveau sani (inca). A treia etapa a fost de fapt cea mai grea. ADOLESCENTA. In viata mea ADOLSCENTZA a fost ceea ce Sec XX a fost pentru istorie = mari framantari , secolul nebuniilor. Nu puteam sa imi controlez trairile , nimic nu avea sens , corpul meu se schimba...HORMONII. La ce se gandea Dumnezeu oare cand ne-a dat Hormonii :" Adam asta e cam fraier dar e baiat echilibrat asa..hm.. ce ar fii daca i bag niste astia mici in vene sa il tampesc de cap ?". Vedeam o zona de piele , o forma de san , niste solduri , un zambet ..gata totul se ducea naibii.
Eram in ultima zi de clasa a 7 a, vara , cald . Mergeam spre casa fericit ca vine vacanta si o sa fiu liber. Am vazut-o pe Elena. Clasa a 8a , fiica unei profesoare. Pantaloni scurti , tricou decoltat , sani mari (mari pentru conceptia de atunci ). S-a uitat la mine , eram peste strada iesea dintr-un magazin si mergea in sens opus. O vedeam cu incetinitoru..zambeul ala..vantul ce-i adia prin plete...forme...Ingerasha acelei veri. Doamne cat am suferit de dorul ei 3 luni de vara plecat la bunici.
A urmat liceul. Liceu cu profil uman. Plin de fete . Ce gust avea un sarut la 15 ani ? Cand vad ce filme fac astia azi prin licee ma rusinez ca o fata mare. Nebuniile pe care le faceam noi in WC-uri le fac astia in scoala generala. Atingerile pe sani , saruturi pasionale , tentativele mele de a le dezbraca palesc in fatza filmelor cu liceeni. ..amatorii astia mici de filme porno. Totusi in liceu pareau toate ca sunt curve. Povestiile pe care le auzeam, discutiile despre anti-conceptionale , testele de sarcina gasite prin banci , pozele cu prietenii lor de 40 de ani si orgiile de la munte ma faceau sa cred ca pana la 18 ani o fata le experimenteaza pe toate. Apoi a venit facultatea si am inceput sa intalnesc fete singure si zapacite. Perioada Adolescentei si a curvelor se terminase dar incepuse Etapa fetelor pe care nu le inteleg. Nebune, distrate , aparenta maturitate cu care inghite contraceptive pana i creste mustatza si se barbiereste ma scarbeste.
Am intalnit fete trecute de 19 ani care nu fac diferenta intre marcile de masini. nu stiu siglele . Tipe care nu fac diferenta intre BMW si Hyundai Accent. Tipe care se urca in masini pe care le confunda, tipe care uita ce culoare are masina lor personala si pe unde au parcat-o. Sa nu mai vorbim de dotarile masinilor si de ce iti este frig in autoturism iarna atunci cand dai drumul la aer conditionat. Nu am doar eu norocul asta, sunt peste tot . Imi e mila de baietii care se roaga de taticu' lor sa le cumpere BMW , iar tipele habar nu au in ce masina se afla.
Ele nu pot sa inteleaga ce ganduri am cu ele. Intotdeauna vor sa te prinda in capcana de a le spune ca le iubesti, doresti , ca nu poti trai fara ele. Mereu ma intreaba ce am de gand. Daca am "ganduri serioase" si sa ma decid .Vor sa auda cum le spui ca vrei sa ai o relatie serioasa cu ele. O sa am o relatie serioasa doar cu o fata serioasa , care nu ma va intreba ce ganduri am de parca vrea sa ma insor. Vor sa auda chestia asta doar fiindca nu au incredere in ele si nu astepata ca relatia sa evolueze. Relatiile lor triste si plicticoase devin rutina. Nu pot scapa de relatiile astea distrugatoare. nu pot scoate capul sa infrunte lumea. Vor sa creeze iluzia de statornicie , pentru ca sa au fost educate de mamele lor triste. MAME care s-au sacrificat pentru institutia traditionala a familiei. Traditia femeii romance (la cratita) care are grija de copii. E vorba de mamele noastre care au fost casnice ( "ca sa aiba grija de noi") , care s-au sacrificat , au indurat nefericirea alaturi de barbatul roman. Tatii nostri ca lucrau in uzine si erau de parere ca femeia tre sa stea cu copiii "fiindca io de aia muncesc si aduc banii in casa ". Ei sunt de vina pentru incapacitatea "ingeraselor" de a lua viata in piept . Fetele alea frumoase din BMW-uri, fetele alea din cluburi la care nu poti sa ajungi, tipele din restaurantele selecte , modelele tinere si slabanoage , amantele , toate acestea care traiesc in umbra cate unui barbat frustrat sexual si plin de bani, toate sunt rezultatul a sute de ani in care femeia nu a avut nimic de spus si s-a supus.
Ingerashe nefericite intra in rutina si din cand in cand mai capteaza atentia unuia ca mine. Si atunci aceste nefericite vor sa afle daca inca mai sunt "concurentiale pe piatza " sau "if they still got it" si accepta flirt-ul. Se bucura de aventura dar nu pot renunta la sclavul de acasa, pentru ca nu pot indura sa fie fericite. Dar se plang ca soarta le-a facut nefericite. Sau cand se despart de mitocanii lor ( astia sunt frustratii sexual fara BMW) intra si ele in deprsie cand afla ca nu stiu cum sa se poarte cu barbatii. Iar mitocanii ameninta intotdeauna cu SINUCIDEREA.

Viata e frumoasa. Penru unii viata e o gluma. Ar trebui sa o luam toti ca pe o gluma.