De ce injuri delfinii mah ?


Cat de necivilizat poate fi un om incat sa injure un delfin. In ziua de astazi parca nu mai exista pic de respect , oamenii astia ar trebui pedepsiti.

Ca reactie la violenta impotriva animalelor se incearca instituirea Politiei Animalelor . Rolul acestora va fi sa protejeze necuvantatoarele care nu pot sa cuvante cuvinte de ajutor. Vor fi niste oameni special antrenati pentru a instaura dreptatea animala.
Lasand la o parte duritatea unor oameni fara cap care bat caii , cainii si pisicile fara motiv , necesitatea unor politisti mi se pare haioasa.

Cat de mult se vor implica ei in respectarea drepturilor animale ?
Daca un cetatean este prins ca bate un caine merita sa primeasca amenda. Sau trebuie sa demonstreze ca era in legitima aparare ?
Daca un taran loveste cu biciul un cal ...are voie ? Sau trebuie mai intai sa demonstreze ca animalul nu vrea sa traga caruta ?
Va primi un taran amenda daca pune prea multi saci in caruta si animalul nu poate sa traga ?
Vor exista reglementari in legatura cu cantitatea maxima pe care o poate transporta un cal , 2 boi , 1 magar sau 2 vaci ? Vor exista stipulate undeva numarul de ore pe care trebuie sa le munceasca un bivol pe camp ?

Vor exista oare si trupe speciale de interventie a Politiei Animalelor ? Oameni speciali antrenati care sa intervina in caz ca o fetita rapeste de pe strada o pisica sau ca 2 haite de caini se incaiera pe strazi .

Daca o caprioare este gasita moarta in padure , padurarul se ocupa de caz. Dar daca exista banuieli ca a fost ucisa in conditii suspecte , Politia Animalelor preia cazul ? Politia Animala intervine si in cazul conflictelor dintre animale ? Daca lupul papa oi , il aresteaza ?
Daca vin seara acasa si ma latra cainii din cartier si io i injur si ma aude Politia Animala pot primi amenda pentru injurii ?
Daca pisica mea face caca pe covor in mod repetat pot sa o bat cu un ziar ?

Probabil stirile de la ora 5 vor arata asa :" Pe fondul consumului de alcool , un tanar din Jud Constanta a atacat 2 caini care-i cautau in gunoi , provocandu-le leziuni. La venirea Politiei Animalelor , agresorul continua sa arunce cu pietre adresand cuvinte jignitoare la adresa patrupedelor ." sau " In cursul zilei de astazi , pe faleza de langa Cazinoul din Constanta , un pescar a adresat cuvinte jignitoare la adresa delfinilor care-i speriau pestii cu chitzaitul lor. Asupra pescarului s-a gasit si o punga cu viermi si una cu insecte pentru a momi pestii..."

Politia Animala continua cercetarile