Liber ca pasarea cerului


Momente de libertate , trecatoare , imi fac viatza mai frumoasa. Imi place sa imi iau pauze dupa ce am depus un efort intens. Imi place sa depun eforturi supra-omenesti , pentru ca apoi sa imi iau o pauza si sa ma simt LIBER.
De cand am luat vacanta nu am avut momente in care sa simt ca e vacanta. De fapt am avut dar o sa le constientizez in toamna. Acum doua seri am fost cu prietenii ca de obicei la Karaoke. Sunt un mica vedeta pe acolo. LA MULTIL ANI ADIIII. Era ziua lu' Adi. Si io aveam chef sa Beau. Si am baut....Vodca+strop pepsi+strop bere+strop santal, totul turnat in vasul cu gheatza... se consuma cu paiul, se stinge cu bere. Rezultatul a fost un duet pe scena cu Claudiu :Knock, Knock ...knockin' on heaven's door...yeahhh...yeeee..yeeeeyyyyy. Bestial.
La plecare , eram cam aburit. Au trecut vreo 3 luni de la ultima aburire, care a fost mai mult lichid decat abur. Scuze Adi. Pentru ca nu aveam loc in masina , eram 6 , m-am urcat in portbagaj. Andreea nu vroia sa ma lase sa circul in portbagaj. Clio are portbagaj foarte incapator si confortabil. Ma stresa sa cobor. Eu ma opuneam . Vroiam sa cheme politia, descarcerarea , Protv-ul. Faceam scandal in fatza barului.
Deodata pe langa prietenii mei adunati in jurul masinii isi fac aparitia 2 fete. Nu le cunoasteam. O tipa dragutza imi intinde mana si imi spune :"Razvan, hai iesi , vino cu noi". Fiinta asta era superba...si ma salva din portbagajul masinii. Ma ruga si cealalta sa merg cu ele. Cealalta mi se parea hidoasa. Eu am luat repede hotararea :" Moamaaa, ce fata dragutza, hai ca vin cu voi". Fetele vroiau sa ma ia cu ele cu taxiul si sa ma lase acasa. Fata cu ochelari si cu ochii albastri ma fermeca. I-am cerut numarul de telefon ... si mi l-a dat. Creierul meu aburit se intreba :"Cum sa imi dea numarul de telefon , sunt ametit , de ce ?". Mi-a promis ca a doua zi sa ne intalnim. Seara a continuat , fiindca aveam chef de dansat.

A doua zi. Dupa ce mi-am terminat rutina , m-am intalnit cu Adi. Dupa serile zbuciumate , am aflat intotdeauna ca realitatea e alta. Asa ca aveam nevoie de opinia unui om mai treaz.
Dialog
Io: " Ia zi mah, era dragutza aia cu ochelari ?"
Adi: " Bah, mie mi s-a parut urata rau , avea nasul ca Michael Jackson, dragutza era prietena ei , aia mai micutza."
Io:" Esti nebun , aia mica era hidoasa , era inacceptabil de urata."
Adi:" Tzi-a dat numarul prea repede , si erai si beat, e clar."

Daca Adi o vazuse urata pe Rriita (super sexy) si frumoasa pe cealalta , insemna ca undeva era o problema. Am sunat fata si ne-am intalnit. Perioada de timp intre momentul cand am sunat si momentul cand ne-am intalnit a fost de 35 de minute. Imi faceam probleme deja.
Fata e Zuper. Si uite asa...din cand in cand , mi se demonstreaza ca lucrurile pot fi si simple.