Cine a mai inventat si scoala asta ?

In viata oricarui om a fost un moment cand s-a intrebat :" Cine dracu a mai inventat si scoala asta?" Intrebarea nu isi cauta raspuns ci exprima mai ales o frustrare.
Trezitul de dimineata ca sa mergem la scoala este primul factor declansator al antipatiei fata de institutiile de invatamant.
Eu si un ghiozdan mare si greu , eu si oamenii care merg la munca , eu mergand mecanic la scoala. Acelasi lucru timp de 12 ani.

Temele . Caietul miroase a cerneala si e liniat la fix 2,5 cm de marginea din stanga. Din nou apare intrebarea : cine a inventat si scoala asta afurisita ?
Totul se datoreaza obligatilor si responsabilitatilor care se reflecta din toata nebunia asta. Note , ascultat la tabala , lucrari , teme si teme de vacanta .
5 ore la scoala , 1 ora spre si de la scoala 3 ore de teme si invatat , fara sa adun meditatile , in total 40 de ore de munca grea si obositoare . Si ne mai intrebam de ce nu avem chef de munca atunci cand terminam liceul .

Acum am raspunsul la intrebarea cine a inventat scoala , pretul aflarii secretului se datoreaza celor 4 ani de facultate . Acum stiu cine a inventat-o si cine o face sa existe , noi.