A face dragoste








Aceste cuvinte au o seductie proprie atunci cand sunt rostite impreuna. Dragostea este ceva filosofic , intangibil , abstract. Verbul "a face" este un verb puternic prin natura sa, material si pozitiv.
Atunci cand facem dragoste , sentimentul devine material , carnal si pozitiv. Este incercarea noastra de a simti dragostea in forma ei umana, desacralizata partial. Atunci cand facem dragoste , lasam corpul sa se manifeste mai liber decat sufletul , sa isi inabuse tremurul , sa isi umple golul .
Din nou ma gandesc ca este o incercare a omului de a lua proprile maini. Daca nu gasim dragostea , pentru ca poate ea nu exista , incercam sa o facem. Amuzant sau nu , pentru cei care nu cred in dragoste , trebuie sa stie ca ea poate fi si facuta.
Care ar fi atunci diferenta intre "a face dragoste" si "a face sex" ? Baietii spun "is just sex", fetele spun " daca il iubesc facem dragoste". Cred ca sunt oameni care nu au facut sex niciodata. Sunt genul de oameni care pun suflet in orice fac , si astfel transforma sexul in dragoste.
Chiar cred cu tarie ca societatea a stricat dragostea. Pornografia a stricat actul in sine.
Deci aceasta alaturare poetica a doi termeni , aceasta metafora , sta la baza perpetuarii speciei umane si a evolutiei. "A face dragoste ". Din iubire ne-am nascut , pentru ca iubirea s-a materializat in actul facerii. Daca omul nu ar si simtit dragostea atat de puternic , corpul lui nu ar fi reactionat. Cred ca omul cavernelor facea dragoste mai pur decat o facem noi astazi.
O sa incep sa dau vina pe societate pentru alterarea noastra continua. Dar societatea suntem noi. Pana la urma nimeni in afara de noi insine , nu este vinovat pentru raul pe care il suportam.
Sa facem dragoste pentru o lume mai buna. Sa facem dragoste pentru ca este cel mai pur lucru pe care il putem face cu corpurile noastre infectate de nepasare si prostie.
Sa facem dragoste pentru a nu mai scrie pe blog-uri.