Draga mea jumatate,

Cu toate ca nu ti-am scris niciodata , vreau sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine si sper si astept acea clipa cand ne vom intalni. Stiu ca esti acolo undeva si ca te gandesti la mine.
Uneori cand sufar din dragoste ( e mult spus “sufar”) , cand intalnesc atatea fete care nu merita , care nu ma merita imi spun ca nu existi. Jumatatea ideala , cea careia ii sunt sortit ester poate doar o iluzie romantica. Poate ca de cand este lumea , poetii si romanticii se folosesc de acest stereotip ca sa se consoleze , poate ca doar vrem sa credem.
Ies cu multe fete si flirtez cu ele , si fac gesturi romantice si vorbesc frumos si imi deschid sufletul , tot sperand sa te gasesc pe tine. Am avut momente cand ma gandeam ca te insel , ca sunt usuratic si ca imi consum “rezervele” de dragoste pe fete care nu merita , ca ma vor face sa sufar si ca o sa devin misogin, insensibil si superficial si nu am sa te mai “vad” cand o sa apari. Dar ma uit in ochii lor si imi dau seama ca exista o farama din tine in fiecare din ele.
Ajunsesem la concluzia ca tu de fapt nu existi si ca trebuie sa te caut .in femeile pe care le intalnesc . Incepusem sa iubesc calitatile tale pe care le gaseam la multe fete cu care ieseam . Incepusem sa te creez , imi inchipuiam ca esti un puzzle si ca daca vreau sa pot vreodata sa te iubesc va trebui sa accept defectele multor fete si sa aleg calitatile care imi convin . APOI M-AM INTRISTAT . Nu vreau sa traiesc o viata intreaga cu fete inferioare tie . Nu poti sa fii o creatie a mea , nu esti o insusire a mai multor calitati . Esti un om ca si mine cu bune si cu rele , dar Creata de Dumnezeu pentru mine.
Ahh! Cat as vrea sa pot traduce acest mesaj in toate limbiile pamantului , astfel incat tu sa il citesti si sa nu iti pierzi speranta. Iti jur iubito ca te voi recunoaste , iti jur ca nu am sa renunt sa te caut chiar daca va trebui sa astept 100 de ani pentru asta , chiar daca vom fii Unul doar pentru o clipa , nu pot sa accept gandul ca o sa traiesc doar pe jumatate .
Traieste fiecare clipa la maxim draga mea , aduna dragoste , aduna zambete , aduna tristete si lacrimi, invata sa iubesti , vreau sa fii pregatita sa primesti dragostea Mea…
Oricata amaraciune imi intuneca sufletul , oricat de trist adorm seara , te aud pe tine cum ma strigi iar dimineata zambesc …pentru ca poate fii ziua cand te intalnesc.
Fii puternica iubita mea pentru ca eu sunt aici, undeva si oricat de dezamagita ai fi , eu nu imi voi pierde speranta.
Pana la urmatoarea mea scrisoare iti trimit un sarut prin acest ultim rand.

Pentru singura pe care o voi iubi,