100 de oameni o singura zi

Exista un site interesant http://www.miniature-earth.com/ . In timp ce vezi filmul ala iti dai seama cat de norocos esti. Populatia globului este redusa la 100 de oameni si sunt date niste informatii. Te pune pe ganduri. Iti dai seama cat esti de norocos.
Daca nu ai o boala , ai un pat , un dulap , acoperis , apa curenta, internet , cont in banca esti unul dintre cei 30 de oameni bogati din totalul de 100 al intregii planete.
Ma gandeam apoi daca am reduce durata de viata a unui om la o singura zi. Te nasti la ora 7. La ora 7 si jumate esti plimbat cu caruciorul si faci pipi pe tine. Pana la ora 10 esti copi. La ora 11 esti adolescent si corpul tau "sufera" schimbari. La ora 12 esti pus in fatza unor decizii grele si incepi un proces de maturizare. La ora 14 esti in floarea varstei esti preocupat de cariera si iti intemeiezi o familie care sa iti ofere o stare de stabilitate si echilibru. Mai trece o ora si ai copii. Pe la ora 17 trebuie sa porti discutii despre metode de contraceptie cu copiii tai, pentru ca peste o ora sa iti demonstreze ca nu te-au ascultat. La ora 20 iesi la pensie si te relaxezi cateva ore.
Apoi incet , incet vine seara si obosit fiind , te bagi in pat , iti saruti nevasta si adormi. Tot ceea ce poti spera este sa ai o zi perfecta ca asta.