Ceatza deasupra raiului

Dumnezeu se supara, El poate sa pedepseasca. Asta inseamna ca Atotputernicul isi pierde cumpatul. Oare ce stari umane mai mostenim de la El ? Un sarut este divin , atunci cand simti ca Dumnezeu te-a atins, dar si un pumn in gura poate fii divin fiindca El este un tip impulsiv.
Si Iisus era un tip impulsiv. Sa fii mostenit asta de la Tatal Lui ? In Biblie exista un episod in care Mantuitorul se supara foarte tare pe negustorii ambulanti de la intrarea in Cetatea Bethleemu-lui. Si incepe sa dea cu picioarele si sa distruga chioscurile. Bad MotherFucker.
Dumnezeu ne iubeste pe toti, si din atata dragoste ne chinuie. Toata ligica cu privire la existenta unui Dumnezeu incepe sa paleasca atunci cand iesi din Biserica. Lumea care ne inconjoara ne aduce dovezi plauzibile in defavoarea lui Dumnezeu. Dar pentru ca nu exista nimic mai presus de El nu il putem judeca. Ar trebui concediat pentru neglijentza in serviciu. Cred ca e timpul pentru un alt Zeu. Sa fim seriosi, numarul de copii inmormantati este in crestere. Ce faci Doamne cu ei, aduni armate de ingeri ?
Banii sunt ochiul dracului. Dracul are multi ochi, dar se pare ca nu indeajuns pentru a ridica miliarde de oameni din mizerie. Prea multi oameni saraci. Ce faci Doamne acolo sus ? Chiar nu ne vezi ? Nu se vad de acolo razboaiele si ura dintr rase ? Chiar nu se vad suferintele oameniilor. Esti multumit de numarul mare de lacase inchinate tie ?
Noi o sa mai construim fiindca noi chiar te iubim. Te iubim asa cum au fost iubiti toti tiranii Lumii. Fiecare popor si-a iubit liderul care i-a condus cu brat de fier. Toti preamaresc si sunt mandrii de liderii care i-au infometat si care au dat peste gurile celor care incercau sa se revolte. Asa sunt plezniti toti cei care au ceva de zis impotriva Ta, aceeasi indoctrinare care dureaza de doua mii de ani. Sa stii ca io sunt suparat.
A mai fost unul care s-a revoltat si acum face mare concurenta. Io nu o sa fac la fel ca el fiindca nu sunt la fel de frumos, sunt prea gras. Cred ca Ai nevoie de un nou PR. Imaginea ta se deterio...se duce dracu.