Branded slaves ,



Noaptea trecuta am avut un vis terifinat.

Se facea ma plimbam printr-un loc ciudat , printre ingeri. Acesti ingeri nu mai aveau aripi , nu mai puteau sa zboare. Impingeau cu totii niste carucioare si incercau sa isi faca loc . Toti impingeau aceste carucioare cu gratii si le umpleau cu tot felul de lucruri. Erau lucruri nefolositoare cred , pentru ca nimeni nu zambea. Mi se parea ca tot ceea ce vor sa faca este sa scape din acel loc.

Totul era aranjat frumos pe raft , dar in cantitati apocaliptice. Era ca si cand erau cu totii inchisi intr-un magazin urias , cu rafturi uriase cu multe culoare. Era ca un oras in care toti erau blestemati sa impinga carucioarele acelea si sa le umple cu tot felul de obiecte , lucruri si produse colorate .

erau probabil captivati de mesajele scrise de pe pereti

La un moment dat mi-am dat seama ca totul este sintetic . Chiar daca produsele erau aranjate frumos si ordonat , acoperisul era din fier. Era dintr-un material dur otelit care imi dadea senzatia de ingradire.
Se facea ca toti isi umpleau acele cosuri pe roti pentru a demonstra ceva .Faptul ca aveau anumite produse le conferea putere si suprematie in fata celor cu produse putine.

Am inceput sa transpir si a tremur cand mi-am dat seama ca suntem cu totii rataciti si ca nu gasim calea sa scapam. Eram foarte speriat .Trebuia sa trecem de niste porti , unde niste femei foarte triste ne bagau tot ce am luat, in pungi si apoi noi le ofeream niste hartii colorate.
Unii ingeri aveau niste cartele de plastic pe care le scoteau in locul hartiilor colorate.

Se facea ca oamenii nu faceau decat sa stranga cat mai multe hartii si se intorceau din nou in acest labirint al tristetii.

M-am trezit cu un sentiment de descatusare. Bine ca a fost doar un cosmar.