Ingerashe roz


Raiul este un loc magic si misterios. Exista locuri frumoase , locuri superbe si locuri roz. Intr-o sambata seara zburand aiurea am ajuns intr-un loc unde se aduna niste ingeri mai speciali , niste ingeri pe care societatea ingereasca nu prea-i intelege.
Cunosteam acest loc mai de mult , pentru ca intrasem de cateva ori mai mult din curiozitate ca sai vad si eu pe acesti ingeri roz. Ei sunt genul de fiinte care se indragostesc , sunt atrasi si iubesc fapturi de acelasi sex cu ei. In Raiul Meu aceste fiinte sunt tolerate , nu acceptate. Diferenta este ca prin tolerare , nu suntem de acord insa punem aceasta masca , a acceptarii. Acesti ingeri care trebuiau sa se nasca ingerashe sunt niste fiinte sensibile si fragile. Societatea i priveste ca pe niste ciudati. Pentru ca pana la urma Dumnezeu a creat pe Adam si Eva. Daca Dzeu crea doi Adami nu se ajungea la toate acestea. Ei exista de cand exita viatza pe terra , si viatza de dupa moarte in RAI. Ingerashii roz nu sunt ceva nou insa sunt ceva "rusinos" si "denigrant la adresa societatii ".
Daca vrei sa intri in vreun loc unde se intalnesc ei , trebuie sa lasi prejudecatile la intrare. Trebuie sa uit ca esti "ingerash-roz-fob". Pana la urma cine sunt eu sa judec ? Fiecare face ce vrea cu sufletul lui, ei. Daca ei se accepta , noi i putem accepta ? Cum se accepta ei, ce cred despre ei ? Am incercat sa aflu la un pahar de martini cu sprite. Au fost momente cand le intelegeam frustrarile. Parca totul era clar si imi dadeam seama ca ei au facut alegeri . Relatile intre barbat si femeie nu sunt perfecte, oare ar putea fi intre barbat si barbat, intre femeie si femeie ?
Dupa cateva ore dansam . Nu uitam insa sa o sarut pe ingerasha cu care eram , asta pentru a ma proteja oarecum de vreun indraznetz mai rozaliu.
Ma simteam bine cu mine si eram mandru ca am acceptat diversitatea sexuala , pana cand...au aparut imbracati in femei.
Daca sunt atrasi de fiinte de acelasi sex ...de ce poarta hainele si machiajul sexului opus ?
Raiul este atat de mare si atat de spatios incat avem loc cu totii , fara sa ne inghesuim ..daca nu vrem asta.