Descult prin iarba am tras aer in piept

si atunci mi-am dat seama ca asta imi place mie sa fac. sa alerg descult si sa ma plimb prin padure.
Imi place libertatea, tuturor ne place libertatea , dar oare io stiu ce e aia libertate ? Creca am o impresie vaga asa cu privire la asta..la libertate. Liber esti cand mergi cu motoru' sau cand zbori cu delta planu' sau cand cobori pe schiuri. Liber esti cand iesi de la parnaie, cand esti dat afara, cand iti dai demisia sau cand ... faci sex cu cine vrea pula ta.

In principiu cred ca esti liber cand nu iti mai pasa si ..rupi lantul. Ce e ala lantz ? e chestia aia pe care o construiesti zala cu zala, zi de zi, ora de ora, mifut de minut, sexunda de secunda. Nu pot acum ca am scoala, nu saptamana asta ca lucrez , nu anu asta ca strag bani sa imi iau masina, nu ma lasa mama, nu vine gagica cu mine, oare ce zic ceilalti ? ""As vrea ma , dar e naspa pentru ceilalti." daca as vrea si exista un "dar" in propozitie o sa imi fac DARUL (cadoul) de a alege ce imi place MIE chiar daca i deranjeaza pe ceilalti.


aerul curat de munte, lipsa grijilor , simtul aventurii, nevoia de a pierde controlul, atingerea ierbii, gustu slanei, bucuria de a te scalda, as mai scrie dar imi fac bagajul sa plec iar...ca asta e libertate