Ce vrea inima asta ?



Cand apare o problema , experienta , instinctul , ce o fii , te invatza cum sa gasesti solutii. Dar cu inima? Vorba cantecului :"Dar cu inima mea ce sa fac?"(Antract- Inima mea).

Si aici apare greseala de a folosi creierul pentru a rezolva o problema a inimii. "Nu mai curge apa la robinet ? Vezi ce se intampla la tabloul de curent , s-or fi ars sigurantele?" Sau mai pe romaneste :Ce treaba are sula cu prefectura>"

Cand nu stim ce sa facem cu dragostea , dam vina pe creier. Saracul creier el nici nu s-a bagat dar apucam sa zicem :"DA.Sunt prost d-aia am patzit asa."



Toti se plang ca nu sunt iubiti ca e ceva in neregula. Se plang ca nu iubesc si ca "au ceva pe creier". Nu e nimic in neregula cu tine , din punct de vedere rational si cerebral. Dragostea e irationala. Soo, e bine sa iti faci un consult inimii. "Sa merg la doctor adica?"
-Nu neaparat. Dar e bine sa faci si asta.
Controlul pe care trebuie sa il faci este sa vezi daca te poti scoate din starea ta normala. Incearca putina adrenalina, fa-ti inima sa BATA TARE. Schimba-i oleaca ritmul si ai sa vezi ca va fi mai bine.

Pentru astazi cam atat.
Tinetzi minte copii :INIMA si mai putin CREIER, cand e vorba de dragoste. STOP COMPLAINING