Cand trebuie sa alegi

Este foarte greu sa alegi pentru tine plecand de la premisa ca decizia luata nu te va afecta negativ . Mereu am avut planuri care necesitau schimbari majore in viata mea si mereu am crezut ca voi evolua catre stadii superioare.
Ceea ce am invatat pana acum a fost ca nu intotdeauna trebuie sa iau decizii care imi vor bulversa universul. Cateodata zborul meu de inger este mai lin si mai in concordanta cu firea lucrurilor decat vreau sa recunosc. Cand vine vorba de alegeri trrebuie sa te gandesti in perspectiva, mereu iti imaginezi viitorul dintr-o pozitie pozitiva. Ceea ce pana la urma este ok. Nu cred ca cineva se gandeste ca o decizie pe care o ia va fi de rau augur. Intotdeauna ne gandim la ce e mai bine pentru noi , propagandu-ne simtirea intr-un viitor utopic.
Eu sincer am ales sa imi schimb gandirea. Nu pot trai cu regrete. Nu imi pot imagina viata fara sa traiesc ceea ce fac acum , adica sa imi folosesc capacitatile si competentele pentru a indrepa lucrurile. Sunt oameni la care tin si sunt valori pe care ei mi le-au insuflat.
Cand trebuie sa alegi gandeste-te la regretul de a nu fi facut ceea ce trebuia.