Rubrica - Raspundem cititorilor

Mi se intampla de atatea ori sa intru pe blog sa incep sa scriu si apoi sa sterg. Nu mi se pare mie interesant ca altii sa citeasca ce gandesc in clipa aia. Alta data scriu prea "vulgar " , nu neaparat in sensul cuvintelor folosite ci a asa pur si simplu , mi se pare ca vreau sa descriu sentimente banale.
As vrea cateodata sa scriu despre ganduri perverse , betii , droguri si sex in public. Dar apoi ma gandesc ca tu care citesti acum nu ma cunosti asa. Poate intr-o zi mama o sa citeasca blogul asta.

Zilele astea ma gandeam ca inevitabil intr-o zi , prietenii mei o sa stea la un pahar de vorba cu parintii mei . Si o sa inceapa sa povesteasca despre mine. Oare ai mei sunt pregatiti sa auda povestile astea ?

Am o pornire ciudata uneori sa ma destanui. Si apoi regret. Un jurnal la vedere ar fii prea mult. Dar si cand scriu lucruri doar pentru mine , parca isi pierd din vraja. "Raiul meu " este un instrument de comunicare : cu mine , cu tine cu Dumnezeu. Da. Vreau sa ma citesti . Iti multumesc ca ma citesti mai bine zis . Orice stare pe care pot sa ti-o transmit ma multumeste intr-un fel foarte sadic.
Cu toate astea nu imi promovez blog-ul pentru ca nu vreau sa devin atat de "comercial ". Totusi de astazi o sa incep sa pun fragmente de jurnal...ca sa rapsund cititorilor.