Job-ul perfect- utopie


Ma tot gandesc la ce job mi s-ar potrivi. Cred ca munca e urata si plictisitoare orice ai face. Dar intr-o zi mi-am dat seama ca acel job perfect poate exista. M-am gandit ce fac cu banii casitgati si de ce am nevoie . Aceste lucruri ar fi : mancare, bautura , femei. Simplu ? Superficial ? Incantat de cunostinta.

Sa ma trezesc dimineatza si sa merg intr-un supermarket si sa mananc mezeluri si lactate de la promotii. Daca mai si colaborez cu niste agentii de publicitate am control asupra produselor de sampling si.... uite ca am rezolvat cu mancarea.
Sa fac rost de un calendar cu toate evenimentele gastronomice nu ar fi prea greu. Am fost la cateva targuri de genul asta si se mananca si se bea gratis pentru ca toti vor sa isi faca reclama. Un adevarat festin. Gata cu mancarea.
Daca orgaizezi petreceri si evenimente ai acces la ...mancare , bautura si femei. Te agiti putin si seara bei si te distrezi cu hostess-uri, animatoare si cliente. Am observat ca atata timp cat ai o prostie de badge la gat sau te agiti pe acolo cu niste cutii si sticle lumea vrea sa fie in preajma ta.
Job-ul perfect ar fi sa organizez petreceri. Daca mai primesc si bani este mai bine. Pana la urma nici nu stiu ce as mai face cu banii? Atata timp cat am mancare, bautura si femei. As umbla imbracat in tricouri cu branding-uri deiferite luate de la petreceri sau ... in mascota.
Dar cred ca nici asta nu ar fi un job perfect. Pentru ca am facut si asta de cateva ori si obosesti de atata bine.
Mai am un prieten care este platit sa mearga la meciuri. Ca barbat iti place sa mergi la meciuri de fotbal, daca mai esti si platit pentru asta e mai bine. Stiu o tipa care este mistery shopper si primeste si bani pentru cumparaturi. Merge la cumparaturi si primeste si bani pentru asta. As vrea sa lucrez ca mistery-shopper in cluburi de stripteasse. Sa cutreier tzara si iau toate cluburile la rand sa le evaluez.
Cel mai si cel mai mult as vrea sa fiu administratorul depozitului de stupefiante la Politia Judeteana. Cred ca raftul cu canabis ar fi mereu gol. Sau as inlocui canabisul cu alge si coca cu zahar vanilat si astia nu si-ar da seama.