Perfume

Mirosuri si nuante olfactive de toate felurile. Cum mi-as judeca viata daca as vorbi despre mirosuri ?
Cred ca mirosul care imi lasa gura apa este mirosul de mar cu biscuite. Apoi urmeaza mirosul de lapte praf. Nu cred ca imi aduc aminte de cand eram bebelus, dar poate ca am mancat biscuite ras cu mar si mai tarziu. Cred ca inca as manca. Alt miros este cel de plastic. Masinutele mele chinezesti aveau miros de plastic, la fel ca tenesii si ca mingea de 35.
Fiecare casa in care intru are un miros specific. Daca plec de acasa pentru o perioada mai lunga, cand ma intorc simt mirosul ala specific :un fel de mancare si niste flori . Daca intru legat la ochi intr-o casa in care am fost mai mult de 3 ori imi dau seama dupa miros unde ma aflu.

Locurile unde am lucrat au mirosuri speciale. Mirosul de fier vechi, miroase a praf si metal rece. Mirosul de grau, de porumb, de rapita. Mirosul de carbune. Mirosul magaziei unui vapor plin cu banane parfumate. Mirosul sticlelor de Pepsi , un miros de plastic. Mirosul parfumurilor false pe care le vindeam. Mirosul parfumutilor ieftine pe care le vindeam. Mirosul fanului uscat vara. Mirosul pamantului dupa ploaie. Mirosul barurilor, fum , alcool si transpiratie.
Cateodata ma opresc si adulmec aerul . Ma uit de jur imprejur si incerc sa construiesc o poveste a locului. Fiecare loc are p poveste si un miros.
Mirosul de parfum al unei fete, amestecat cu mirosul ei natural.Aerul dulce si cald pe care il expira. Mirosul conteaza 90% in seductie. Mirosul mancarii bine facute.
Mirosul tristetii citite pe chipul atator oameni si mirosul sarat al lacrimilor. Mirosul prostiei acestei lumi mari in care traim. Mirosul tradarii si al dezamagirii.
Eu miros o viatza mai buna, cel putin pentru mine. Un iz nou pluteste in aer. In curand voi mirosi o casa noua. O casa cu curte si copaci, cu flori si iarba , cu un caine si cu o mansarda. Un miros nou. Viatza este o succesiune de mirosuri . Unele imi plac altele imi fac greatza. Totul este sa vezi povestea lor.
As vrea sa ud acest post cu parfum de tus negru.