Ce-i place lui Dumnezeu


Ma plimbam intr-o zi prin Rai , scarpinandu-ma pe burta mea angelica , cand mi-a venit ideea sa ma duc la camera rugaciunilor. Exista dragii mei , aici in Rai , o camera unde rasuna rugaciunile voastre. Cand voi va rugati , gandurile voastre urca sus in cer si rasuna in aceasta camera. Aici este locul unde , Dumnezeu si sfintzii vin sa asculte ce vor oamenii. Noi ingerii trecem sa preluam mesajele si sa le transmitem mai departe superiorilor.
Pentru ca sunt foarte multe mesaje , noi ingerii trebuie sa le sortam. Mesaje de genul "da-mi doamne o tipa cu sanii mari" nu ajung la Chief.
Pentru curiozitatea voastra o sa incerc sa va dau cateva indicii off the record si pe viitor sa stiti ce sa cereti. Asta asa ca sunt inger de treaba.
Deci :
-Shefu NU se uita la fotbal. Nu il intereseaza si nici nu are timp sa decida soarta campionatelor , cupe , meciuri...Cineva sa-i zica lu' Becali fiindca ne-am cam saturat sa il auzim cum se roaga sa bata Steaua.
-Nici lui Dumnezeu si nici Celorlalti nu le pasa de loteria nationala , de pariuri , rulete, pokere sau alte alea. Va rugam cu totii noi cei din Rai sa lasati prostia asta si sa vorbiti cu Satinul ( satana adica )
-Cand vedeti o fantana nu mai aruncati cu Bani in fantani .- DUMNEZEU NU E TONOMAT CU FISE. CU 5 LEI NU ITI IARTA NIMENI PACATELE. Nici pe sume mai mari , constructii de Biserici , pomeni cu sarmanaii etc nu te pui bine cu Cei Trei
-Numai indesati bani si bilete cu dorinte printre stanci. Nu mai dati liste cu nume popiilor. Acatistele alea nu le citeste nimeni. Dumnezeu va cunoaste pe toti in parte si va iubeste in mod egal, FIE CA ESTI SAU NU PE O LISTA (acatist pentru experti)
-Dumnezeu nu ofera partide de sex. Multi dintre voi cer chestia asta.
-Cand spui "ohh Doamne ce fund beton , da-mi si mie". Dumnezeu ti-a dat deja un corp nu poti sa vii cu el sa ti-l schimbe. Aici nu e targ.
-Inceteaza sa mai ceri : casa , masina, telefon , bani , haine scumpe , bani , ceasuri, bijuterii , aur , droguri , calculator, bicicleta , barca. Dumnezeu nu e Mos Craciun.

In schimb ruga ta ar ajunge foarte repede la destinatie daca ai cere : mai multa minte , mai multa putere sa rezisti in viatza de zi cu zi si mai multa dragoste. Restul le primesti si fara sa le ceri, atata timp cat esti atent la darurile care conteaza.
Acum ca am zis in sfarsit chestia asta ma duc sa ma intind pe iarba.