De ce poarta dentistii masca ?


De cand eram mic nu suportam sa ating cu metal pe dinti. Daca se intampla sa musc dintr-o furculitza ..brrr. E asemanator cu sentimentul acela pe care il ai cand cate o colega idioata zgaria tabala cu unghia.

Chiar nu imi e frica sa merg la dentist. Am mers de mai multe ori. Totul a inceput acum 3 ani cand mi-am pus o plomba. A fost frumos pentru ca dentistul era o Ea dragutza. Era atat de frumos ca io aveam fantezii cand se impingea in mine si tot imi venea sa-i pun mana pe picior. Asteptam sa se urce pe mine pe scaunul ala si sa facem dragoste...La durerile pe care mi le pricinuia cand dadea cu polizoru ala mic, ma gandeam sa o pedepsesc intr-un fel mai kinky si apoi sa-i spun si eu ei :"Scuipa si clateste !".
Problema a fost ca The Sexy Dentist Lady a pus o plomba de tot rahatu care mi-a cazut . Si a trebuit sa merg la alt dentist. Era o doamna destul de pretty care era si amuzanta si vorbea mult si nu prea am simtit dureri. Senzatia aia cand baga ranga in gura si da cu polizoru ala si baga aspiratoul ala de adunat saliva si baga si vata si schela aia mica ca sa toarne plomba.Stau mereu cu ochii inchisi si imi inchipui tot procesul si nu imi explic cum poate un om sa faca atata treaba printr-o gaurica cu diametrul atat de mic ( De fapt ma gandesc mereu la ginecologi ).
Nici de data asta nu a mers si a cazut si plomba asta. Am trecut printr-o perioada de suferintza, mi-am pierdut increderea in dentisti si nu mai vroiam sa merg sa dea cu freza aia pe dintii mei si sa ma ia frigurile pe coloana cand ma atinmge cu instrumente metalice.

Dar acum 2 zile a trebuit sa merg pentru ca se cam marise gaura intre dinti si ma taiam la limba. Tot o domnisoara. Ochelarista asta arata mai profesionista. Si a inceput : a bagat ranga aia mica, a scos polizoru, a bagat vata, a bagat aspiratoru :"Clateste, scuipa !". Scaunele astea moderne sunt super. Au butoane si tot felul de nebunii si doshoara Dentist mi-a aratat care este butonul pe care sa apas pentru a-mi umple paharul pentru apa. Era misto ca venea pe mana stanga. Faptul ca ma lasa sa ating butoanele trebuia sa ma faca pe mine sa cred ca are si Ea o latura umana. Ma enerva ca nu vorbea si imi veneau tot felul de glume in cap, imi inchipuiam ce santier face ea acolo, nu stiam ce sa fac cu limba..si ma durea de ma taia... La un moment dat a stins becul ala ce imi lumina cerul gurii si imi spune uitandu-se in ochii mei:
-Problema e destul de grava, trebuie sa iti scot nervu' pentru ca dentistul dinaintea mea nu l-a scos , a pus plomba peste si s-a stricat dintele.
-Si mi-a cazut de doua ori...zic eu.
Ma pune iar cu capul intins aprinde lumina si mi-o pune in gura (lumina mah ). Inainte sa incepa ma intreaba daca sufar cu inima sau am probleme cu tensiunea. Io raspund ca nu , i-ar ea zice :"Daca nervul e VIU o sa doara , dar nu e nici o problema pentru ca o sa te anesteziez>"

Moaaa, pai daca e viu inseamna ca o sa il ucida in gura mea. Deja o vedeam pe tipa ca in Alien 3, la vanatoare de elieni prin gura mea umeda. Nu pot sa zic decat atat : DE CE DRACU NU ASTEAPTA DENTISTII ATIA CA ANESTEZIA SA ISI FACA EFECTUL SI APOI SA TREACA LA TREABA?

Tragea fatuca asta inainte si inapoi de scuipam numai sange. Cand anestezicul a incepul sa isi faca efectul eu ma obisnuisem deja cu durerea si mai vroiam. Apoi a inceput sa bage un fel de sonda ca sa ajunga la radacina..sau dreacu stie ce facea , asta imi inchipuiam eu. Si facea o miscare de sus in jos care imi amintea de filmele porno. A facut miscarea asta 20 de minute si nu pot sa spun decat ca :A DURUT RAU. Stiu asta pentru ca mi-a spart si buza in timp ce tot apasa in radacina dintelui. Sapase un putz la mine in guritza.
Dupa asta m-a trimis sa fac o radiografie la un cabinet in apropiere sa vada daca e totul ok. Am mers vreo 50 de metri doar am intrat acolo si am zis : "Bluna ziua, vleau si io o ladlioglafie>" Nu s-a inteles nimic dar tipa de acolo stia. Am inceput sa rad ca prostu si mi-am dat seama ca imi paralizase falca dreapta. Parca eram retard.
Bine ca s-a terminat . Acum am un dintzisor nou . Vreau sa imi pun unul de fier sa pot sa desfac si io bere ca oamenii. Vreau sa imi dau tartrul jos si sa-i albesc. Mi s-a deschis apetitul pentru freze, rangi , plomble, schele, vata, and stuff.
Imi placea respiratia ei aproape de gura ei... the puppy breath. Respiratia ai calda a iubitei cand sta foarte aproape de tine. Niciodata nu am stat atat de aproape de o fata fara sa o pup. Niciodata nu am deschis gura asa larg atat de aproape de o fata . Nici o fata nu mi-a spus :"Trage limba mai in spate..stai ..nu mi-o aduce aici ca ma incurca>". Atunci cand a ales culoarea plombei as fi vrut sa-i spun "Iubito , hai sa alegem culoarea impreuna macar, e gura mea totusi ", sau "aveti modelul asta si pe roshu ? as vrea ceva modern sa imi faca dintele sa para mai slab..","Pot sa probez plomba aia ?".

Mi-am dat seama de ce poarta dentistii masca aia pe fatza. CA SA NU-I RECUNOASTEM PE STRADA SI SA-I BATEM !!