Life..or something like that

Trebuie sa fug undeva departe. Toata viatza mea de pana acum a fost foarte comuna cu a altora. Nu vreau sa fie asa. Vreau sa ma simt bine in pielea mea. Mi se pare din ce in ce mai tare ca suntem programati intr-un fel si nu putem scapa. De ce trebuie sa fac o facultate ? De ce trebuie sa am un job bine platit ? De ce trebuie sa stau langa parinti si cand ma despart de ei , de ce trebuie sa imi iau niste responsabilitati si sa imi traiesc viatza la fel ca parintii mei ?

Una dintre fricile cele mai mari pe care le am ( sunt atat de jalnic incat postez asta pe net ) este ca inainte sa mor, exact in fractiunea aia sa regret viatza pe care am trait-o sau lucruri pe care nu am apucat sa le fac.
Si iar imi vine sa fug. Sa plec in lume si cunoscand locuri, oameni , culturi , singur printre straini sa ma cunosc pe mine. Sa aflu ce vreau de fapt si sa imi raspund la intrebarea "Viatza este mai frumoasa traita asa sau traita zi de zi la fel ca miliarde de oameni ?"
Eu chiar cred ca sunt special. Si este bull-shit sa credem ca toti suntem speciali. Nu suntem altceva decat o adunatura de cumparatori manipulati care uita sa traiasca.

Cum vad viatza ideala ? Sa calatoresc pana la 40 de ani. Sa ma inosr de 3 4 ori . Sa am copii multi. Sa am barul meu. Si sa mor la tzara. Locul care este cel mai apropiat de imaginea raiului.