Baloane colorate si nas roshu

Coco Clovnul. Sta in mijlocul Satului de Vacanta si vinde baloane. Este imbracat in pantaloni cu dungi multe si colorate, bretele , una verde si una rosie, o bluza roz cu buline mov...cam gay stiu. In cap are o peruca verde si pe fatza are desenat un zambet urias. Are un nas roshu si niste pantofi mari roshii.
Lumea trece pe langa el. Coco i saluta cu o voce subtire si scoate niste sunete
de trompeta. Doar copiii se opresc si cumpara baloane. Are un buchet mare de baloane colorate si are niste baloane lungi ca salamul Victoria pe care le modeleaza. Din baloanele astea poate sa faca : pisicutze,catzelusi , avioane, floricele. Nu !! Nu poate sa faca o piramida sau o sfera din baloane.
Deodata un tip cu o coafura afro se apropie de Coco. Are parul la fel , doar ca nu are peruca...ah..si nu e nici verde. Tipul cu afro il saluta pe Coco si zice :"Vreau si eu un balon verde...pentru pipa (soptit ). " Coco scoate din buzunar un balon fara aer si zice :"50 de COOCOOO" (pe vocea lui subtire de clovn).
Baiatul afro a platit cam mult pentru un balon.

Coco e inconjurat de copii. Tocmai face un face painting unui pusti de 7 ani. "O sa fii Spiderman."...."da Coco fa-ma Shpiderman" spune copilul stirb.
Un Mercedes argintiu se apropie pe alee. Opreste langa Coco si coboara geamul.
"Shaaaalut neneeee" zice Coco cu vocea lui pitzigaiata de clovn.
Pe geamul masinii scoate capul un tip masiv ras in cap:" Tu umfli baloane cu gura , eu le trag pe nas." Si face cu ochiul.Coco baga mana in buzunar si scoate un balon plin de aer si cu ceva alb in el. In cepe sa rada isteric si spune :"200 de COOOCCOO>" . Tipul masiv si ras in cap plateste zambeste si pleaca.
Copiii se aduna in jurul lui Coco si se amuza la boacanele pe care acesta le face.
Copiii mari miros culorile si aud cum creste iarba.

Nimeni nu stie cine este Coco. Daca vezi un clovn apropie-te de el si intreaba-l. Ai un balon Verde pentru pipa mea ? Uite-te mai bine. Totul se petrece sub nasul tau.