Sunt suparat si dezamagit


Asta simt cand vad ca Georgia este atacata de Rusia , tara care nu se mai satura. Sau mai bine zis , cealalta tara care nu se mai satura. Dupa ce americanii au facut ce au vrut in Irak si Afghanistan acum e randul rusilor sa isi ia partea lor de gaz si petrol din Osetia.
Georgia nu a intrat in NATO la ultimul val de aderare si acum imi dau seama de ce. Pentru ca altfel nu mai putea fii acum atacata. Nu cred neaparat in teoria conspiratiei , dar cand e vorba de Rusia... sa fim seriosi.

Acum o lume intreaga sta cu ochii atinti spre Beijing si cat de frumos este sa vezi oameni de pe tot globul participand la aceasta confruntare loiala si dreapta care este competitia sportiva,

UE , NATO , United Nations... nu fac nimic se uita cum de 72 de ore Georgia este invadata de trupele rusesti venite acolo sa "mentina pacea si sa aduca stabilitate in zona". Atatea ONG-uri si organizatii si tratate de pace si acorduri de neagresiune si oameni care mor in razboaie. Totul e in zadar. Privim cum oamenii mor si nimeni nu face nimic.

Intrebarea este Ce pot sa fac eu ?