Blestemul Sagetatorului,

Cavalerul Rosu nu trecuse prin nici o aventura cand intr-o zi... Mergea calare prin padurea de tei cand in fatza lui zari o faptura splendida. Era o femeie ce statea intinsa pe pajiste si gemea de durere. Imbracata intr-o rochie alba de in parea o zana.Printzul mana calul si se apropie in fuga. Femeia nastea. In mijlocul acelei paduri .Era atat de cald cu toate ca era luna lui Decembrie. Cavalerul a ajuta femeia sa aduca pe lume cea mai frumoasa fetitza care a fost vazuta vreodata. O spala , o acoperi intr-o panza rupta din pelerina lui si o purta in bratze.
In timp ce cavalerul avea grija de copila, femeia scoase un murmur si muri. Murmurul mamei a fost un blestem. Cavalerul a ramas cu fetitza si a crescut-o. Toata viatza lui s-a simtit atras si s-a indragostit doar de femei nascute in luna Decembrie , in zodia Sagetatorului. Pentru ca asa era nascuta frumoasa Cristina.

Blestemul Sagetatorului s-a transmis din generatie in generatie din 13 in 13 generatii de baieti . Pe ultimul l-am cunoscut chiar eu. Era un baiat simplu si cuminte care s-a sarutat cu o fata nascuta pe 23 decembrie. Dupa ea a mai avut 13 iubite nascute in Decembrie in zodia Sagetatorului. Nu putea sa isi controleze sentimentele . Stia ca toata dragostea asta i va face rau dar pur si simplu se indragostea de femei nascute in Decembrie.

Nu s-a sinucis , dar nu a mai iubit si a inceput sa se fereasca de dragoste. Urata poveste.