Despre viata buna


" Au trecut 20 de zile de cand am inceput sa merg din nou dar ma simt foarte slabit. Am pierdut 25 de kilograme in ultimele 2 luni . Cand eram in Romania ma chinuiam sa slabesc alergand prin parcuri si abtinandu-ma de la mancare. Amuzant. Aici nu exista parcuri si nici prea multi copaci , iar mancarea prefer sa o impart copiilor.
Tot nu imi dau seama de ce m-am infestat doar eu . Pana la urma toti am baut apa de acolo. Or is it because I'm white isn't it ? E glumea mea preferata , rasista dar amuzanta. "

Cred ca asta este un paragraf din jurnalul vietii pe care as vrea sa o am. Ma tot gandesc la definitia pe care o am despre "viata buna". Inca nu mi-am conturat o idee despre cum arata o viata traita la modul ideal. Implinirea cred ca vine din lucrurile facute cu pasiune. Lucruri in care sa pui suflet , poate acolo unde nu exista destul.
Incerc sa ma detasez cat mai mult de ispita castigului material. Nu am nimic cu banii , dar am ceva cu lucrurile pe care pot sa le cumpar cu ajutorul lor. Sunt un militant impotriva materialismului. Unul ipocrit de altfel. Ipocrit pentru ca nu afirm asta cu voce tare , de teama ca cineva sa imi atraga atentia ca imi cumpar lucruri care nu imi trrebuiesc. Macar reduc cantitatile.

"Only when you lost everything , you are free to do anything. "
Tyler Durden , replica in "Fight Club"