De ce merg barbatii in cluburi ?

Este sambata seara. Vrei sa te distrezi si ai cateva posibilitati. Suni niste prieteni si te intalnesti cu ei intr-un bar. Te asezi la masa si te uiti pe meniu. Vrei o bere, e asa de inceput. Trec 30 de minute si ti-ai baut berea. Stii ca e momentul sa treci pe ceva mai tare ca sa te simti mai bine. 50 de vodka si un Santal de portocale. Iei o gura de vodca , dar parca e prea puturoasa asa ca versi santalu' peste ea si bei cu paiu'.

Te urci in masina cu 4 prieteni si mergi club. Badigarzii se uita frumos la tine , dar iti iau 30 de ron pe intrare. Te gandesti ca macar o data ai vrea sa iasa un scandal si sa-l lovesti pe malacul ala cu tricou negru si ceafa lata. Sa-i dai un pumn in barba asa in inghesuiala, doar sa vada ca nu e atat de tare.
Muzica e misto si e plin de lume. Te opresti la cativa pasi de intrare si privesti. Vezi cateva fetze cunoscute si iti indrepti privirea catre animatoare. Da, ai vrea parca o bucata.

Ca orice barbat esti aici ca sa agati tipe. Asta daca nu esti mai ciudat si chiar ai de gand sa dansezi . Sa fim seriosi! Ce barbat intreg la cap vrea sa se zbenguiasca toata noaptea , sa transpire ca un porc si sa faca febra musculara, sa danseze si sa plece singur acasa ? NICI UNUL !
Unul dintre prietenii tai e cu remorca dupa el, deci nu se pune. Ceilalti doi , sunt intotdeauna unul timid si betiv , iar celalalt prea figurant si pretenstios. Si ei vor sa agate ceva , dar nu stiu de unde sa inceapa. Tu stii. Te duci fix la bar. Iti faci loc prin multime si saluti barmanul (chiar daca nu va cunoasteti) :"3 tequila".
Dai lingi sarea de pe mana , da noroc, dai shot-ul pe gat , musti din lamaie si strigi :"Oooohhh daaaa". Iti freci palmele si iti iei o bere.

Stai cu berea in mana si te misti , oarecum in ritmul muzicii. Unul dintre prietenii tai povesteste ceva. Muzica e prea tare , nu il auzi dar te prefeaci interesat. Te gandesti ca in momentul asta tipele te vad . Esti imbracat cool , ai o bere in mana si porti o discutie fara sa te balangani prea tare . La un moment dat , vezi 2 tipe. Privesti spre ele, analizezi situatia. Nu e nimeni in preajama lor, au paharele in mana (deci nu au masa) , singure si disponibile la fel ca tine.
Te gandesti ca cu cat pierzi mai mult timp langa prietenii tai idioti cu atat scad sansele sa pleci fericit acasa. Intri in campul lor vizual, stabilesti tzinta si zambesti. Zambesti si te uiti in ochii ei , astfel incat sa te vada ca o masori. Te indrepti incet si sigur spre ea. O prinzi de mana delicat si-i soptesti foarte aproape de obraz :"Ori am baut eu prea mult, ori esti foarte atragatoare."