Cand mergi prea departe si lumea te crede

Ingerul Gras e si un mare mincinos. Ingerul Gras nu stie intotdeauna ce vrea.

Asa m-am dat io cu capu de un norisor acum cateva zile. Dar nu ma pot abtine. Imi place sa manipulez si sa ma joc cu ele, ingerasele mele. Ce inteleg din jocul asta ? Nimic. O fac pentru ca pot si pentru ca asta mi-am dorit. Inca nu am ajuns la nivelul la care imi doresc si de aceea o sa persist. Acum nu o sa fie o slabiciune daca din cand in cand ma mai indragostesc nu ?
Am dreptul, merit chestia asta pentru ca sunt slab. Poate o sa ma invatz minte si pe viitor o sa fiu mai tare. Dar am patit-o din nou. Imi place sa o patesc pentru ca apoi am sansa sa demonstrez oamenilor ca dragostea nu este un lucru frumos si ca se inseala. Da!! Va spun si o sa va demonstrez ca "dragostea e un sentiment efemer care produce durere".

Azi m-am intalnit cu o tipa dupa care am umblat mult ca sa o cuceresc. Mi se parea atat de greu. Astazi mi-a lins din palma. Puteam sa o am acolo pe loc in masina. Se excita cand ne sarutam. Si totusi nu am facut-o. Ele nu stiu ca sexul conteaza atat de putin pentru mine. Toata lumea banuieste ca fac mult sex. Toate cred ca ma port asa cu ele doar fiindca vreau sex. Cand eu caut o fata cu care sa o fac mai mult de 3 ori. Vreau pe cineva cu care sa ma potrivesc pur si simplu fara a mai fii nevoit sa joc un rol. Am fost indragostit de atatea ori ..dar am iubit prea putin. Dupa ce am posedat-o pe tipa care a ajuns la finalul calatoriei. In sensul ca am terminat-o cu ea. M-am intalnit cu o tipa pe care o alint frumos pe messenger de 3 saptamani. Si in timp ce stateam de vorba mi-am dat seama ...nu e nici ea.
Mai am 3 zile de asteptat si ma pot alege cu cea mai superba fata din lume si cu cel mai tare job pe care mi-l pot permite acum. Oare eu fac alegeri ? Cat conteaza daca reusesc sau daca le pierd pe amndoua. Nu conteaza ..pentru ca mereu am oportunitati, mereu este ceva acolo de rezerva. In cazul Lor, mereu este una de rezerva ca sa nu mai raman descopoerit. Ca sa nu imi mai pierd noptiile umbland bezmetic pe strazi , plkangandu-mi de mila si cerand Domnului o fata. Pentru ca eu pot face alegeri.