Summer loving , summer wine

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things

Unde sunt iubirile mele de o vara ? Ce s-a intamplat oare cu sentimentele acelea puternice cand ma indragosteam si toata vara exista doar o ea ?
Vara cand am implinit 14 ani. Elena . Fata unei profesoare. Plecam de la scoala , era ultima zi si am vazut-o. Era pe partea cealalta a strazii. Imbracata intr-un maieu si niste pantaloni scurti de aceasi culoare. A intors privirea spre mine, m-am uitat in ochii ei si parca am inceput sa respir aer cald. Stomacul meu era parca golit si simteam ceva in crestetul capului de parca pluteam. A fost de ajuns incat sa ma gandesc la ea toata vara.
Uneori imi e dor de suferinta. Vara cand am implinit 17 ani. Eram in curte la bunica cu o lopata in mana si munceam. Cand a trecut pe strada Oana. Numai era nimeni pe strada la ora aia si era foarte cald. Eu eram descult si imbracat doar cu niste pantaloni scurti si ea avea o fustita alba de in si un top rosu. Bruneta cu parul cret si mica de inaltime. Faptul ca avea si parul cret ciocolatiu , sau poate faptul ca avea in mana un cos cu pere , sau faptul ca i-am surprins privirea timida... nu stiu. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase veri din viata mea. Serile petrecute amandoi pe bancuta de la poarta moashei satului si ziua cand stateam tolaniti in iarba inalta de la marginea padurii si mancam alune culese de noi. Suferinta, dulce suferinta a despartirii. Si vocea ei, acel timbru pe care l-am intalnit la o fata in Bucuresti dupa 5 ani.
Obisnuiam ca vara sa fiu atat de vulnerabil si sa ma indragostesc atat de repede si sa traiesc atat de intens. Nu cred ca eu am ucis pasiunea din mine.
Cateodata as vrea sa ma indragostesc nebuneste ,alteori imi reprim aceste trairi pentru ca nu mai vreau sa fiu irational . Poate asta este motivul pentru care ma imbat cateodata. Prefer betia cu alcool in locul betiei cu dragoste.
Dragostea de vara pe care o adoram. Obisnuiam sa gandesc si sa spun ca tot ceea ce se petrece vara este special. Ca dragostea de-o vara este cea mai intensa dintre toate si ca nimic nu se comapara cu sarutul cald si de serile petrecute cu ea sub stele , pe plaja, in parcuri , in iarba, la terase , pe acoperisuri , pe strazi , in mare , in lacuri...
Ochi pe care-i simt din ce in ce mai grei , buze care nu mai pot vorbi , picioarele care se inmoaie , inima usoara si fluturasii din stomac---de unde sa le iau pe toate ?