Bar fly

Stai in bar si cate o musculitza vine si te bazaie. Dar nu o bagi in seama . Iti bei cicoarea magica in continuare. "Daca ar exista un lichid care sa stearga amintirile!". Si chiar exista.
Cateodata sunt o musculitza. Bazai prin baruri. Baazzzz, Bazzz.Dar intrebarea care se pune este unde tzii banii daca nu ai portofel ? In buzunar. Dar daca nu ai buzunar ? In haine. Dar daca nu ai haine ?
Vreau sa zbor din bar in bar si sa bazai. Ieri am bazait. Aseara am bazait.Care e treaba cu muzica asta house? Nici nu se mai numeste house. Cica minimalisti. Adica asculta minimal. Atatia dj-i. Se duce dracu si muzica si se duc dracu si oamenii cu gusturile lor. Ce gust are vinul rosu cu fanta? Sangria?
Daca as fi musculitza as sta intr-un pahar mare de vodka cu suc de mere. Cati ani mai avem de trait ? Hai sa numaram. Hai sa ne iubim. De ce nu ne adunam toti intr-o seara sa facem dragoste? Adica sa fim asa toate neamurile si sa ne iubim si sa facem pace . Cred ca nu am mai fi asa nervosi. Daca am trai cate o secunda din viata celui de langa noi am intelege mai multe decat daca traim 100 de ani in viatza noastra trista de tristi.
baZZZ bazzz. Musculita de la Vodafone nu era musculita de bar. Traieste doar o zi. Daca eram io musca aia ma imbatam cum ieseam din cocon si adormeam pe plaja undeva. Si cand ma trezeam , ma trezeam mort. Ce frumoasa era blonda de aseara. Avea par de zana, Ileana Cosanizeana. Sani ? Bazzzz bazzz. De ce nu am si io o prietena frumoasa si cuminte? Ce sa fac cu ea? Ca daca e frumoasa si cuminte nu pot sa fac orice. Ce am cu ea? Ca ar fi prietena mea.
Sa ne dezbracam ca e cald.