Si asa mi-am dat seama


Vantul adia usor. Era liniste si puteam auzi valurile. Se vedea luna plina si asteptam sa inceapa ploaia de stele. Terasa era mirifica. Bere, vodka , vin. Eram cu totii foarte chill. Vezica mea sensibila, la anumite lichide tzipa. M-am dus spre mare.
Valurile se straduiau sa muste cat mai mult din tzarm. Fosnetul lor era cea mai placuta si naturala muzica produsa de natura.
M-am impiedicat de o piatra. Piciorul ma durea. Am intrat in apa. Valuri reci imi alinau durerea si imi spalau picioarele nisipoase si prafuite. Priveam spre amarul ala de apa, ma uitam la luna plina care lumina prea puternic. Mirosea a scoici. De mult nu am mai simtit miros de scoici.
Nu exista Dumnezeu. Nu exista nimic dupa moarte. Cald , rece, placere, durere, spaima , bucurie, ras, plans...corpul meu...SIMT. Cand nu o sa mai simt inseamna ca s-a terminat. Nu mai este nimic dupa . Daca nu mai simt cu corpul cu pielea inseamna ca nu mai exista. Nu imi pot inchipui ras fara zgomot, lacrimi care sa nu se prelinga pe piele, apa rece pe picioare, fluturi in stomac. Acum traiesc , acum simt. Dupa ce voi muri nu voi mai simti . Corpul meu va intra in putrefactie. Asta e dovada ca nu mai exista nimic.
Raiul meu. Acesta este raiul meu. Clipele prezente. Ceea ce traiesc acum , ceea ce simt , ceea ce vad, aud, miros , gust.
O femeie de 50 de ani care arata de 30 mi-a spus secretul :"Sa nu iti pese, sa fii deschis la nou , sa te indragostesti." Dragoste...ohhh da. I-a luat o ora sa scrie un mesaj. Iubea, era indragostita .
Valurile imi spalau pielea inca vie. Inca respir inca traiesc. Nu am nevoie de entitati inventate pentru a ma simti in siguranta. O sa mor. Dar macar am trait in Raiul Meu, intr-un corp pe care o sa il distrug eu, ca este al meu. Multumesc mami.

Unde esti Doamne ? Ahaaaa, sigur, acolo sus. Baaaa nuuuuu. Acolo sus sunt Soarele , Luna si stele calatoare. Si sunt splendide. Calde , luminoase, frumoase si al dracului de palpabile.

Asta este viata noastra. Asta este lumea , asta este Raiul .Fuckin' enjoy. Nu exista Dumnezeu , nu exista vina.