Sa tac langa Ea


Sunt multe moduri in care oamenii definesc iubirea. Sunt si mai multe feluri in care noi ca oameni ne descriem persoana perfecta si realtia perfecta.
Cand ne gandim la calitatile pe care vrem sa le aiba aceea persoana , primele sunt calitatile pe care ne-am dori ca noi sa le avem. Pentru ca suntem intr-un continu proces de dezvolatare ne dorim ca persoana pe care o vom iubi sa fie pe aceeasi lungime de unda cu noi. Adica sa impartaseasca aceleasi valori si sa aiba cam aceleasi interese.
Ceea ce aud mereu este ca ne temem "sa nu ne plictisim". Putini isi inchipuie ca totul va fi frumos "pana la adanci batraneti" , majoritatea isi doresc sa nu se plictiseasca. Fucking HA HA !!
Sunt atatia oameni plictisitori incat cu greu imi inchipui ca acesti oameni pot tine o relatie la un nivel ridicat. La dracu' toti suntem plictisitori la un moment dat. Ajungi la un nivel de siguranta si de comfort cu persoana de langa tine incat nu mai vrei sa faci lucruri interesante pentru ca nu mai ai ce sa mai cladesti...Your love affair JUST IS. Ce sa iti mai doresti ? Sa seduci aceasi persoana de doua ori ?
Comfortul . Starea de fapt care te face sa faci pipi cu usa deschisa, sa ragai, sa tragi vanturi, sa faci sex beat mort , sa nu te mai speli , sa uiti sa dai flori , sa te uiti la un meci de fotbal de ziua ei , sa flirtezi cu altii ( in cazul lor)...nu prea imi vin in cap exemple de manifestari ale starii de comfort in cazul fetelor. Asta pentru ca mi-am dat seama ca fetele vor provocare continua, vor sa fie putin manipulate si mereu surprinse cu ceva nou.
"Sa tac langa ea". Asta ar fi o definite a unei relatii "perfecte" data de un om . Asta ar insemna ca
prin linistea aceea sa transmiti mai multe decat prin cuvinte. Frumos. Sau poate ca isi doreste mai mult comfort. "Sa tac langa ea" poate fi echivalent cu "Sa nu fiu nevoit sa imi bat capul prea tare, sa o uimesc cu linistea pe care stiu sa o fac."
Am atatia prieteni care tac langa iubitele lor, stiu atatea fete care tac langa iubitii lor...asta pentru ca tasteaza. Ce rost are sa-i soptesti ceva la ureche si sa i se moaie genunchii cand poti sa-i tastezi si sa bagi emoticonuri, sa-i spui ca it place cu are parul in dimineatza asta si sa o pui sa se plimbe prin camera si sa o privesti tremurand ... sa o privesti prin webcam.

M-as simti comfortabil daca mi-ar oferii provocare continua..si apoi as fi dezamagit .