Lumea vazuta cu ochii crucisi

Apa are 24 de grade, ciorba. Soarele vrea sa ne ucida, bine ca a venit caldura ca eram satul de iarna si frig. Bataturi de la sandale, am mers prea mult pe jos. Campania RATC de a prinde blatisit nu a dat roade , nu am primit amenda cu toate ca m-au prins de 3 ori. Benzina se consuma prea repede , se consuma mai repede daca dau drumul la aeru' conditionat. Merg cu geamu deschis si inhalez noxe , cald, foarte cald.
In Bucuresti e mai cald , acolo vantu nu stie sa bata. Totul e gri si lipicios.
Fostele fotomodele si-au deschis agentii de modelling. Modelele fac promotii la zarzavat. Agentiile fac contrabanda cu blugi turcesti. Mari companii de publicitate romanesti lucreaza la negru.
Bani .bani ...bani..inca astept sa ma imbogatesc din munca. Astept muncind.

Prietenii nu exista. Vrem sa existe , sa fie reali. Fanta este prietenul meu imaginar din copilarie . Fanta la doza adusa de tata de la vapoarele grecesti si arabesti.
Nimeni nu intelege ca nu pot fii inlantuit . Pot sa imi dau demisia oricand , pot sa renunt la orice si la oricine. Sunt omul fara dependente.
O fata frumoasa are un tic care ma sacaie. In timp ce vorbeste misca din piciorul stang ca si cum ar simti ritmul vocii.O fata dragutza si copilaroasa are pari in nas. Sigur era par , pentru ca am observat de 2 ori in zile diferite. O fata plina de viata si extrem de frumoasa ( in sensul clasic) se uita crucis, Ce pacat. Imi tai parul din nas foarte des..din ce in ce mai des. Ma controlez sa nu imi batai picioarele pe sub masa. Acum 2 zile mi s-a spus ca ma uit crucis ..cu ochiu stang. Ochiul meu stang este dependent..sau poate ma transform in Basescu.
Cald foarte cald. Si azi am muuuulta treaba.

Ce daca nu stiu cum arata , cat poate sa fie de urata? Ma intalnesc cu ea la ora 14. Am semnat 2 contracte de munca in 2 zile . Primul il anuleaza pe al doilea ..dar cartea de munca il anuleaza pe primul. De maine nu mai exsta carte de munca fiindca intru in somaj pentru 5 luni, ca sa primisc ajutorul de somaj. Asa suntem noi ..negrii.