Vine , vine...ohhh daaaaa...Primavaraaaa

In Rai sunt anotimpuri la fel ca pe pamant dar cu o mica diferenta. Temperatura este aceeasi, undeva la 20 de grade.
Toamna totul este galben-portocaliu , vantul bate putin mai tare si ploua mult. Atunci cand bate vantul si ploua afara este totusi cald, adica 20 de grade. Sufletul ingerului cade in melancolie , ingerul devine mai molcom , mai inclinat spre meditatie. Iarna totul este alb , ninge mult , cateodata viscleste . Noi ingerii ne jucam in zapada si zburam printre fulgii mari, perfect desenati in forma de stelute. Totul este atat de placut , alb si pur si nu este frig si te poti bucura de acest anotimp. Dupa iarna , vineeee EA primavara. Este cel mai iubit anotimp pentru ca atunci totul prinde iar viata. Vedeti voi oamenii aveti dovada in fata voastra dar refuzati sa o vedeti.
Toamna si iarna PAR ca ucid viata . Funzele se usuca si cad, florile se ofilesc , pasarile pleaca , animalele se ascund in scorburi , spiritul omului se intristeaza fara motiv.
Primavara este dovada continuitatii, ea demonstreaza puterea naturii de a reinvia, Universul incearca sa ne transmita un mesaj. Transformare. Aceste etape sunt atat de firesti.
Atunci cand esti doborat de greutati trebuie sa te gandesti ca vine primavara si ca nu exista SFARSIT.
Uite asa a venit si primavara asta si din cauza aripilor mele prea mari nu vedeam ce se intampla. Copaci infloriti , miros de zambile , graul verde care isi arata coltul. Ohhh daaa !!! Un nou inceput pentru noi, trebuie doar sa deschidem ochii, pentru ca viata pe care ne-o dorim este aici in fata noastra, trebuie doar sa o constientizam.

Hmmm. Dar Vara ? Vara in Rai este perioada de maxima exaltare a sufletului. Zbor pe deasupra unui rau de munte , ascult sunetul apei care loveste pietrele, cate un peste sare spre cer incercand sa prinda o raza de soare. In fata mea o livada cu toti pomii din lume, pasarele care zboara o data cu mine si imi soptesc povesti de departe. Zbor peste un camp de mac, totul este rosu, rosu viu ca sangele oamenilor care TRAIESC , mangai cu aripa mea chipul unui copil blond care imi zambeste fericit. Privesc un apus de soare si strig delfinii.
Vreau sa mai fiu fericit doar pana inchid ochii.