Coborarea in Iad


La marginea Raiului Meu se afla o apa. Acolo mergem si ne purificam de fiecare data cand simtim ca sufletul este impovarat de griji. Apa este chiar la granita cu Iadul.
Aseara am plecat cu cativa prieteni sa ne scaldam la lumina Lunii si sa ne purificam. Imi place sa inot pana departe. Imi ascult respiratia si dau din maini pana simt ca obosesc. Atunci ma opresc , ma odihnesc si inot mai departe. Valurile si intunericul amplifica toate trairile. Este o lupta de supravietuire. O sa vina si momentul cand voi inota prea departe , nu voi reusi sa scap de gandurile care ma macina , nu voi mai reusi sa gasesc motivul ca sa ma intorc ... si ma voi pierde in abis.
La intoarcere , Ingerul Kin a venit cu ideea sa mergem pana la cuptor. Cuptorul se afla in mijlocul Iadului. Era o idee tampita. Ne aflam la granita cu iadul si el vroia sa patrundem in mijlocul dracilor, sa le invadam teritoriul pentru a manca ceva de la cuptor. Adrenalina crestea in noi , ne era oarecum frica pentru ca trecuse ceva timp de cand nu mai facusem nebunia de a intra pana in Mijlocul Iadului.
Am intrat . Demonii se uitau la noi cum ne facem loc printre ei , cum vorbim de cele sfinte si cum ne amuzam de prostia lor. Chipurile lor ciudate nu ne speriau. Toti aratau la fel , toti aveau aceleasi chipuri plictisite , simple , si aceleasi haine de prost gust. Mirosuri de carne imputita , porumb , vata arsa , peste prajit , gunoi ne scarbeau. Inghesuila de nedescris si mult zgomot. Umblau in haite , se asezau la mesele lor jegoase si credeau ca se simt bine. De fapt in prostia lor chiar se simt bine. A trebuit sa infruntam cea mai de temut arma a lor- Muzica Simpla. Acesti draci impielitati asculta o muzica de prost gust pe care o ridica in slavi. Acest gen de muzica caracterizeaza cel mai bine nivelul lor si ei se confunda cu versurile , toate trairile lor sunt exprimate in aceasta muzica. Am reusit sa ajungem la Cuptorul din Mijlocul Iadului . Ne simteam victoriosi , dar eram peste masura de obositi. Nebunia Satului de Vacanta al draciilor ne epuizase enorm. Am decis ca cel mai bun mod pentru a ne revigora era sa mergem in Coltul Negru. Acest loc se afla pe aleea ce merge pe langa Raul Verde ce strabate Iadul. In Coltul Negru am baut o bere , am ascultat Muzica Divina. Era singurul tratament care ne putea pune pe picioare dupa aventura din Iad.
Aventura nocturna prin iad , m-a facut sa apreciez mai mult ceea ce am si m-a facut sa realizez distanta intre NOI si ei.