A mai trecut un an din viatza mea. Mai e putin si implinesc 22 de ani. Ce crede Frank despre asta ?

When I was twenty-one
It was a very good year
It was a very good year for city girls
Who lived up the stair
With all that perfumed hair
And it came undone
When I was twenty-one

Cat as vrea sa scriu despre fetele varstei mele de 21 de ani. Dar nu as vrea sa transform blog-ul intr-un jurnal...am deja unul. La 21 de ani te simti cu adevarat un barbat tanar. Nu mai am 18, nu mai am 20 , am 21. A fost anul cand mai mult ca oricand am auzit folosindu-se in preajma mea pronumele de politete .
La 21 de ani nu ti se mai par atat de interesante fetele de 17 , 18 ani. Par niste copile tampe cu care nu ai ce sa vorbesti. Afli ca fetele de 20 , 21 si 22 de ani sunt la fel ca prietenii tai si au mintea unor baieti de 15 ani.
Parintii te amentita ca te dau afara din casa daca nu te apuci de munca. Atunci cand te apuci de munca , parintii te ameninta ca te dau afara din casa daca nu te tzii de facultate. Cat imi mai place sa pierd vremea la 21 de ani.
Am calatorit mult. Am luat viatza in piept . Dar mi-am revenit repede.

21 de ani. Nu "am doar 18 ani", nu mai "sunt nebun, iubesc si nu am bani". Nu mai vine grabita ziua mea , nu mai vreau nici tort , nici cadouri..."deci nu am 20 de ani," si sincer mi-a fost foarte bine. Asta am simtit io si nu are rost sa mai scriu.

Hai sa nu ne mai plictisim in casa.