Prieteni cu aripi

Cum ar fi viatza daca nu ai avea cu cine sa itzi imparti bucuriile, necazurile, daca nu ai avea cu cine sa razi , sa plangi , sa te distrezi , cu cine sa aduni amintiri...sau cu cine sa BEI.
Doar nu te gandeai ca scriu despre vreo femeie. Io ma gandesc acum la prietenii de pahar. Sunt oamenii aia care nu te lasa nici la greu , nici la usor. Sunt oamenii aia care nu te lasa sa "te lasi de baut". Cum sa ma las de baut...ca doar nu sunt lash.
Viatza se masoara in clipele in care erai varza de beat si filosofai cu amicii. Ce stii despre tine daca nu ai cazut niciodata din picioare, sau daca a doua zi nu te-a durut capul si nu iti aminteai tot ce s-a intamplat ? Viatza ar fi prea trista daca am fi cu totul in control si lucizi. Aparent lucizi pentru ca unii sunt prosti fara sa bea si nu vad realitatea si nu inteleg viatza nici daca le-o indesi cu damigeana in ochi. Adica sa iei o damigeana sau un butoi cu realitate si le indesi in ochi ei tot nu ar vedea.
Doua degete. De doua degete este nevoie pentru a-mi demonstra ca chiar sunt beat. Le bagi pe gat si scoti tot ce e mai bun in tine.
Aveam 7 ani si beam tzuica cu furtunul dintr-un butoi in pod la mamaie. Nu cred ca e prima betie.
Clasa a 6a. Sticla de alcool ascunsa in uniforma scolii, trecem de paznic si intram in scoala. Urcam repede scarile si intram in clasa. Toti baietii ne adunam in ultimele banci si ne punem pe baut. Fetele gusta si ele si se imbata mult prea repede.
Clasa a 7a. Bem in clasa , o ating pe sani pe Raluca, o pipai pe Adelina. Suntem super beti si cand ajung acasa i spun mamei ca imi e rau din cauza prajiturilor. Cateodata cumparam vodka la cutie de carton si o beam cu un pai ca pe suc.
In liceu beam multa bere Bucegi. In timpul orei mai beam si chestii mai tari. Tincutza si Tanita erau prietenele noastre cele mai bune. Clasa a Xa Cosmin intra in coma alcoolica dupa ce ne-am imbatat pul..bere toti baietii din clasa. Clasa a XI a , shot-uri cu tequila la canapele la 8 dimineatza cu Fluffy si Ana. Betzii pe plaja, betzii la iarba verde, Tequila Night in Bourbon ( zece mii shot-ul), Taclale , port-ul Tomis , la kinezu acasa , la Cosmin acasa inainte de teza, la Decebal pe scari...etc...fucking etc.
Betzii la tzara,betzii la scara, betzii la Costinesti, betzii in Vama, in masina, sub masina, in portbagaj. Voma...multa voma, cazaturi , haine rupte, rani , femei frumoase, femei urate..ce conteaza sunt beat. La Alexandra acasa...vin mult vin..."Si de-o fii si eu sa moorrr , nu vreau sa ma ingropati , sa cantati si sa dansati..pana in zori...." Betia incepe in zori. Betia incepe cu gandul " O SA MA FAC PULA in seara asta".
1 2 3 4 Tzap 6 7 8 9 Tzap 11 12 13 14 ...15...IA SI BEA. "Hai sa jucam Mim"..."Hai sa luam o sticla de vodka"..."Hai in dormitor ..."..."O sa iau WC-ul in bratze". Stai ca vomit.
"1850703134247.... da io sunt...pot sa intru inpoi in cort?"
" Sergiuleeee...beaaaaaa.""""
" Figo..io un pahar tu un pahar, sunt doar cinci litri!"
"Kinezule ne-am ratacit!"
"Sa ma dea afara ..imi bag pula ca aici e bar."
"Acasaa?? Dar ce ma acasa e carciuma?"
"Nu m-am pisat ma! Ce esti nebun?"" Simt ca nu imi mai simt capul" "Hai sa dormim in parc"

Atatea betzii. Nu bei nu existi. Poti sa traiesti o sutaaa..100 de ani si sa nu intelegi nimic. Prietenii mei spun mereu :"Da-i voleu sa te imbetzi " sau " Bea cu paiu' te imbetzi mai repede."Nu o sa zica niciodata :"Am baut 100 de wiskey...si m-am super distrat."

Multumesc urmatorilor colaboratori : Silviu, Kinezu, Claudiu ,Figo, Sergiu si tuturor cu care am baut si m-am imbatat.
Nu in ultimul rand multumesc familiei care ma ajuta de fiecare data. Multumesc lu' mamaie ca are cazan. Multumesc tuturor podgoriilor cu vin bun, multumesc fabricilor de bere ( multumesc pentru sticla la 2 litri), multumesc lui Dumnezeu ca a inventat fructele si ca m-a aruncat intr-o adunatura de betzivi.