Si atunci s-a nascut Fii-Su

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare pentru ca ne loveste acolo unde trebuie. Toti incercam sa ne aratam dragostea fatza de cei pe care i iubim in diferite moduri. Dar cel mai important este sa le dam cadouri.
Magazinele de aiici din Rai sunt pline de ...lucruri . Brazi taiati din padure pe care i bagam in casa si i umplem de ... Globuri , beteala , luminitze , spuma care imita zapada si o stea in varf. Taiem porcii..toti porcii, ca doar la ce ne trebuie . Trebuie sa le mancam carnitza foarte "sanatoasa", Mahomed nu credea la fel.

Si din toata bataia asta de joc , toti sa bucura ca primesc cadouri . De la cine ? De la Mosh Craciun? Cine e asta ? El este motivul. El a fost inventat de Coca -Cola. Da,in scopuri comerciale...Really ? No way.

Toata mascarada asta este ca sa cumparam. Sa ne fie mila de colindatori (niste cersetori care canta). Lasand la o parte bull-shitul chiar e frumos. Imi trece toata supararea cand vad ca niste oameni se agita sa imi faca cadouri , sa imi trimita mesaje si sa ma pupe pe strada. Ar fi fost frumos sa se intample si in restul anului. E bine si asa ..decat de loc.

Hai sa ne indopam dragii mei ingerasi.