Despre tine

Imi e greu sa stau de vorba cu tine si sa te doresc atat de mult. Si chiar daca la un moment dat am fost indragostit de tine ( nebuneste chiar )acum te vreau foarte carnal.
Incerc mereu sa imi explic atractia asta si daca e ceva mai profund. Atractia fizica intre doi oameni este foarte naturala si omul simte asta prin toti porii. Se spune ca sunt oameni care se potrivesc din toate punctele de vedere . Meant to be , spiritual dar si fizic. Nu poti sa te inmultesti cu oricine...adica nu chiar cu toata lumea si sa simti aceasi placere. Ciudat lucru . Sau ciudat e ca nu stiam eu pana acum.
Dupa aia am incercat sa imi explic psihologic. Faptul ca am vreo frustrare ca nu am profitat cand a trebuit si acum nu mai merge. Si aici nu mai e vorba de respect ...sau ma rog respectul pentru relatia ta cu el.
In fine. Ciudat e ca tu citesti acum ca ma atragi sexual foarte foarte tare si te gandesti ca e vorba despre altcineva. Sau despre nimeni.
Te gandesti ca descriu atractia mea sexuala pentru diferite femei. Ar putea sa fie. Dar azi ascultam o melodie tampita de la o formatie ...idioata si realizam ca am si eu o obsesie.
Da. Merci . Patetic sa scriu pe blog , stiu . Oricum imi place sa alimentez obsesia asta si sa ma chinui , vorbind cu tine si facand diferite gesturi. Incerc sa le fac sa para naturale , la fel ca "relatia " noastra. Dar fiecare atingere , fiecare gest sau privire imi hranesc nevoia asta de a te dori. Imi place sa te doresc si imi place sa te aman. Imi spun mie ca te aman , poate sa ma complac in situtatia ca nu te voi avea , poseda ...macar o noapte.

Asta e . Am pus o poza sa te induca si mai mult in eroare. Ciudat e ca o sa ne intalnim , tu nu o sa imi spui ca ai citit asta si o sa incerc sa ma tragi de limba.
Promit sa fac pe prostul .