Sigur vrei nemurire ?

Oamenii nu pot fi nemuritori . Acest lucru este demonstrat stintific si pana in ziua de astazi toate experimentele de a trai vesnic au dat gres. Nemuritori din punct de vedere fizic nu se poate ...DAR...

Numele unora sunt nemuritoare , la fel ca si consecintele lucrurilor pe care le-au infaptuit in viata lor. Astfel ceea ce faci cat traiesti devine ceea ce esti tu ca fiinta. Cu cat faci mai mult , cu atat insemni mai mult. Cu cat esti mai folositor si imparti cu cei din jurul tau , cu atat te vei "imparti " lor. De aceea cei mai importanti oameni devin nemuritori prin faptele importante si trainice pe deoparte , si prin oamenii in care se"planteaza".

Este o responsabilitate foarte mare sa implinesti lucruri care vor fi durabile in timp . La fel cum este greu sa inspiri si sa devii un model de urmat pentru oameni , pentru ca ei sa te primeasca in sufletul lor si astfel sa devii nemuritor. De aceea cei ce isi asuma acest rol sunt putini , pentru ca e mult de munca.

Patetici sunt cei care vor nemurire si nu fac ceea ce trebuie. Insa au si o scuza pentru esecul lor. Se numeste moarte. Doar draga de Ea te scapa de atata bataie de cap. Moartea e scuza ..ba nu .. e salvarea oamenilor mediocri.